Тя именно е инициатор на романтичната им връзка, която продължава вече трета година, а според запознати двамата дори вече са сгодени и ще се женят.„Нашата връзка е дело на един бас - между мен и колежката ми Патриция Пъндева от Пловдивския театър“, призна Боряна в последния епизод на шоуто на комика, преди то да бъде свалено от ефир.

Братоева вече си била харесала комика с гръцки корени, но се осмелила да го сваля, едва когато колежката й я мотивирала с облога. Двете си стиснали ръцете, след като пийнали вино в дома на Пъндева. Боряна мислела да пише на Николаос, но го мислела за надут и се отказала. Докато не дошла поканата от шоуто му тя да бъде негова гостенка, макар че той изобщо не знаел коя е тя. Не я бил гледал в театъра. Затова може би не е усетил, когато Боряна го ухажвала при първото им интервю. Тъкмо тогава младата актриса съзряла възможност да спечели баса с колежката. Само че заради пандемията интервюто било по интернет, което осуетило плановете й.

Малко след това онлайн гостуване си разменили Инстаграм профилите. Истинската им връзка започнала след второто гостуване на Братоева в шоуто на Николаос, но в предаването актрисата не издаде подробности как е започнало всичко между тях. Двамата отдавна живеят заедно. Тя е с четири години по-голяма от него, но това не пречи на любовта им.