Най-новият ѝ проект е озаглавен „По-близо“ и разказва история за любов, съчетава модерно звучене с нежни, мелодични вокали и излиза заедно с официално видео.

„Тази песен е за човек, който те разбира по-добре от всеки друг. В свят, в който често се озоваваме сами, най-ценно е да намериш този, който може да ти даде усещане за дом, смисъл и сила“, споделя певицата.

dU6DT2s.md.jpg

В екипа, създал „По-близо“, ще откриете имената на Жени Джамбазова, която пише музиката, на Димитър Кърнолски и Магомед Алиев – Мага, които работят върху аранжимента, както и на Дара Екимова и Ваня Щерева, които пишат текста със самата Ирина.

Видеото към песента е ексцентрично и същевременно минималистично, подчертавайки емоционалната връзка, която песента търси да предаде. Режисьори на клипа са креативното дуо The Trackers (Евгени Гочев и Еда Кадирова) и Ирина Флорин.

За първи път феновете на Ирина ще могат да чуят новия сингъл на живо по време концерта й в Кино Кабана на 19 септември. „По-близо“ направи премиера и във всички музикални платформи, както и в YouTube канала на поп дивата.