Щерката Виктория пее заедно със своето трио за автентичен фолклор „Фида“ разбра само Hotnews.bg. Момичето се дипломира в специалност „Психология“ в Софийския университет, но от години се занимава с музика, като отделя специално внимание на българската народна музика. Тя е част и от софийската група Mostly Harmless, която издаде преди дни новия си албум. Албумът "Накъде?" представлява следващата стъпка в творческото развитие на групата, основана през 2015 година.

Жанровите влияния в албума обхващат поп, рок, джаз и етно, а композициите са на всички членове на групата, като включват и две народни песни в съвременни аранжименти. Текстовете разглеждат теми, свързани с търсенето на себе си и отношенията с другите. В "Накъде?" се усеща вдъхновението от разнообразните музикални бекграунди на петимата членове на групата: Виолета Ангелова (пиано), Виктория Ризов (вокали), Калина Андреева (бас китара), Божко Божков (китара) и Неди Миладинов (барабани).

Феята на любовта, която успя да получи зелена карта и така да може да живее в САЩ, прекара лятото в България заедно с единствената си наследничка. Вики е родена в Тампа – града във Флорида, в който живее баща й Денис Ризов. В прекрасното кътче на брега на океана той попада случайно по време на бизнес пътуване още през 1993 година и бързо намира съдружници. Дъщеря им с Наталия идва на бял свят шест години по-късно, а днес вече Денис е пенсионер. Продължава обаче да се занимава с дистрибуция на козметични продукти за България и Сърбия.