Неджентълменското му решението бе продиктувано от миналато им като участници в "Игри на волята". Миналата година Цвети отстрани брата на Момчил Васил на дуел, макара двамата мъже да мечтаеха да отидат заедно на финала на играта. В Черешката обаче точките се дават за готвене и кулинарна култура, а не за миналато и така Момчил се показа като дребнав и злопаметен човек, който живее в миналато, а не в настоящето. Постъката му ядоса много зрители, видя Hotnews.bg.

"Не го очаквах от Момчил- дребна и отмъстителна душичка!", гневи се зрител. "Момчил много се изложи.... злобно отмъстително човече", приглася друг.

Заради порязването от Мимчил Цвети получи 39 точки, макар да даде всичко от себе си в готвенето на открито под силен дъжд и на миниатюрен котлон. Макар и в ролята на „туристи“, участниците в Черешката Виолета, Виктория, Цвети, Илиян и Момчил усетиха от първа ръка тежките условия на Дуранкулак, където ще оцеляват героите от шестия сезон на „Игри на волята“. Домакините на „Черешката на тортата“ си припомниха незабравими моменти от състезанията край морето – някои добри, други истински кошмарни изживявания.

Между кулинарните си занимания, Виолета, Виктория, Цвети, Илиян и Момчил тестваха състезателния си дух на една от новите арени. Необятни 22 декара предизвикателства, невиждани досега в българския телевизионен ефир, разположени върху територията на бивш водоем, ще очакват новите племена. Съоръженията са толкова трудни и опасни за преодоляване, че за първи път в историята на формата ще се наложи използването на осигуровки, направени от специален екип алпинисти.

А продуцентът на най-мащабния риалити формат в България Витомир Саръиванов ще побърза да уточни, че ако „Брегът на отчаянието“ и „Блатото“ изглеждат по-лоши от „Дивата река“ и „Чистилището“ в миналия сезон, то зрителите и новите участници трябва да се подготвят и за още по-сурова територия от тях.