На сцената ще ги посрещнат новите страхотни водещи на предаването – актьорите Боряна Братоева и Владимир Зомбори, който пък готви и голяма изненада за треньорите и участниците още в премиерния епизод за сезона. Вече е ясна първата участничка, която изправя на крака всички треньори.В ексклузивно видео, публикувано в социалните мрежи на шоуто, виждаме Симона Статева, която взривява сцената с хита на Галена и Азис "По, По, По" в нов аранжимент!Нейното изпълнение кара и четиримата треньори – DARA, Мария Илиева, Владимир Ампов-Графа и Иван Лечев, да обърнат своите столове и да я аплодират.

Симона Статева е завършила Варненски свободен университет "Черноризец Храбър". Освен певица тя е и танцьорка. Била е част от Танцова формация „Феникс“. Освен нея ще чуем родопска песен, изпълнена от сериозен рок вокал, който ще изненада треньорите в премиерния епизод от кастингите на тъмно, както и едва 15-годишен заклет фен на Краля на рока Елвис Пресли, който ще изуми всички пред екраните с холивудската си филмова биография, звездни истории и увереност на сцената.

„Знам какво търся и съм сигурна, че и тази година ще събера отбор от супер покемони“, уверено ще заяви DARA на старта на сезона и още в първите минути от него ще привлече към себе си някои от най-пъстрите и темпераментни участници.

„Гласът на България“ е безспорно най-добрата сцена за млади таланти у нас и аз нямам търпение да подам ръка на някой от гласовитите ни артисти, и да го заведа на финал“, ще заяви и Мария Илиева, влизайки в шоуто в събота вечерта.

„Не е за вярване, че вече осем години съм тук. Убеден съм, че е крайно време отново да победя“, ще се закани и Мастър Лечев, а Графа ще възкликне: „Липсваше ми червеният стол, хора!“, пристъпвайки към мястото си в събота вечерта.