"Запален състезател във всякакви дисциплини. Така съм си роден, много надъхан, с огромен спортен хъс", представя се Каролис, който е сред първите ясни участници в риалитито. По професия младежът е рисков мениджър, работата му е изключително отговорна - милиарди долари минават през компанията, за която работи ежегодно, даже и месечно. "И въпреки, че съм само на 24 години успях да стана лидер и да оглавя екипа по рисков анализ в една от най-големите финтех компании в целия свят", хвали се Никола.

"Занимавам се с моделиране на риск, свързан с картови и банкови транзакции, като цяло гледам да не ви източат парите, като си купите нещо в интернет", разясни за професията си младокът и подчерта, че мрази работата в офис. "Всеки ден мога да си работя от където си искам с лаптопа", изтъкна предимството на работното си място в момента. "Най-големият ми страх е да бъда посредствен и да изпусна шанса да постигна нещо повече в живота", отсича той.

dggbiOX.md.jpg

Никола Каролис е завършил СМГ с успех 5.93. Ходил е на почти всички възможни математически състезания. "Имам три първи места на едни от най-елитните олимпиади, както и множество класирания в Топ 3. Общо взето под бронзов медал не падам", изтъква се той. Заминава за Единбург да учи бакалавър Финансова математика. За две от четирите години взима наградата на декана, която се дава на най-високите успехи във всички специалности. След това записва магистър в Амстердам със специалност Наука за риска. Стига до втори по успех в специалност, има и научна дисертация. "И ако мислите, че съм просто някой зубър, ще ви разочаровам. Аз съм ватерполист, тренирал съм 11 години водна топка за Славия. Това е най-трудният спорт в света, защото постоянно си във водата. Има ли смисъл да обяснявам, че съм много добър плувец?! Освен това съм се занимавал с футбол, баскетбол, волейбол, ски, скокове във вода и какво ли още не. Да казвам ли, че съм комплексен играч, или и това стана ясно!?", разказва още за себе си участника в "Игри на волята".