"Мисля да докажа на всички, че не съм тук за визитката. Реалист съм, знам че физически не съм на нивото на спортистите, които ще участват, имам много да ги догонвам. Но и не мисля, че съм пълна шматка", заяви амбициозно изпълнителят.

"Влизам без страх, ще се боря със зъби и нокти, ще си оставя тялото, ще си разкъсам мускулите и ставите, ще си оставя здравето ако трябва на арената", закани се още Павел, който заяви също, че е гледал и петте сезона на "Игри на волята", но в крайна сметка подготовката му спрямо видяната го изенада, попадайки на абсолютно безлюден и мъглив плаж.

Инфлуенсърката Рени е другата популярна участничка в "Игрите".

В "Игрите" се присъедини и популярната инфлуенсърка Ренета Георгиева, която има близо милион последователи. "Не влизам в "Игри на волята" заради последователи. Влизам, за да се отърва малко от социалните мрежи. Да видя какво е живота без телефона. Уау! Глъдка свеж въздух", заяви Рени. "За хората, които ме подценяват, ще кажа, че спорта винаги е бил част от живота ми. Тренирала съм ханбал, танцувала съм много години, което също си е спорт. Учила съм и в НСА, участвала съм на всичките им лагери. Плувала съм в дълбоки води и не съм спряла да тренирам, даже надминавам себе си, когато тренирам. Но по-добре да ме подценяват", каза още интернет сензацията.