Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха забелязани отново заедно и в добро настроение на фона на развода си. Отчуждената двойка беше забелязана да обядва заедно с децата си в хотел Beverly Hills в Бевърли Хилс, Калифорния, в събота.

Източник каза на Page Six, “Бен и Джей Ло в момента са в Polo Lounge в хотел Beverly Hills, държейки се за ръце и целувайки се. Децата са с тях, но на отделна маса." Представителите на Лопес и Афлек не отговориха незабавно на исканията на Page Six за коментар.

В един момент двойката беше снимана, докато разговаря разгорещено в кола, паркирана пред сградата. Любопитното е, че Дженифър Лопес носеше годежния си пръстен на малкия си пръст и пръстен с надпис “Дженифър” на безимения си пръст. Децата на Афлек, Серафина и Самуел, както и близнаците на Лопес, Еме и Макс, бяха снимани да влизат в хотела с тях.

Семейното излизане беше допълнено от появата на бившата съпруга на Афлек - Дженифър Гарнър, която беше видяна да напуска хотела с децата си, след като също обядва в хотела. Срещата на развеждащата се двойка идва почти месец след като певицата подаде молба за развод от 52-годишния Афлек, на датата на втората годишнина от сватбата им в Джорджия. В документацията тя посочи непреодолими различия като причина за раздялата им. Лопес също така поясни, че те са се разделили на 26 април.

През август Джей Ло официално поиска от съдия да промени официалното ѝ име от “Дженифър Лин Афлек” на “Дженифър Лин Лопес” след като взе фамилното име на актьора след сватбата през юли 2022 г. Съобщава се, че двамата не са подписали предбрачен договор, преди да се оженят, което потенциално може да доведе до битка за активи, включително имението им в Бевърли Хилс, което обявиха за продажба за 68 милиона долара през юли. Афлек, за когото се говореше, че е прекарвал време с Кик Кенеди, оттогава се премести в имение за 20 милиона долара в Pacific Palisades, докато Лопес все още си търси нов дом.