След като изтекоха снимки от предишни нейни участия, на които ясно си личаха коремче и паласки под твърде тесните рокли, Иванова реши да смени гардероба. Още на концерта в Античния театър в Пловдив тя се появи в модерна рокля, обшита с множество паети и камъни, и свободно пускащи се сребристи висулки, които не само се полюшваха в ритъма на музиката, но и чудесно скриваха фигурата на певицата. Дрехата с дължина над коляното бе допълнена с уникални сандали на висок ток, решени отново в сребристата гама.

Под разноцветните прожектори тоалетът на примата пробляскваше с всяко нейно движение, което допълнително подсили въздействието на песните й. В същия стайлинг се появи Иванова и преди два дни на най-голямата сцена на открито в Стара Загора-тази на Летния театър в сърцето на парк „Митрополит Методий Кусев“. Заради студа обаче тя бе наметнала и обемно яке, което допълнително прикриваше тялото й, видя само Hotnews.bg.

Няколко пъти певицата каза, че на сцената е студено, поради времето. Но призова присъстващите да пеят заедно с нея. Заедно с публиката тя изпълни емблематичните хитове „Щурче“, „Детелини“ и „Ветрове“. Публиката два пъти извика на бис певицата, а в отговор тя изпълни за зрителите "Камино" и „Присъда“.