Филмът на режисьора Димитър Димитров „Гунди - Легенда за любовта“ предстои да излезе на голям екран в цялата страна на 18 октомври. Поради очаквания огромен интерес и нетърпение на зрителите, за първи път в родната история, киносалоните стартират продажбата на билети, месец по-рано! Така, от 18.09 всички фенове могат да запазят своите места в киносалоните в цялата страна, и да бъдат сред първите, които ще споделят историята на обичания български футболист Георги Аспарухов – Гунди и неговата любима – Лита.

Днес беше представен официално и основният плакат на „Гунди - Легенда за любовта“, който ще придружава филма навсякъде – у нас и в чужбина. А заедно с него и специални плакати за всеки от основните герои във филма. Визиите открехват завесата и разкриват повече детайли, като насочват вниманието на зрителя към духа на филма и основните персонажи в него. Редом до главните актьори Павел Иванов (Гунди) и Александра Свиленова (Лита) ще застанат Александра Костова (Лидка), Димитър Николов (Томи), Марио Василев (Боби), дъщерята на президента Румен Радев Дарина Радева (Мими), Мина Каукова (Пепи) и Даниел Върбанов (Коко), когото помним от сериала "Войната на буквите".

Всички те ще върнат лентата към ученическите години и приятелската среда на Гунди и Лита, тяхната първа среща и началото на една класически невъзможна любов. Любов, зародила се през 1959 г., преминала през редица възходи и падения, и която зрителите ще имат възможността да съпреживеят благодарение на майсторството на режисьора Димитър Димитров, оператора Борис Славков и сценарийния екип, воден от Емил Бонев.