Венета, която дълги години бе брюнетка, вече е минала в отбора на блондинките, пък и сериозно е заличила бръчките с ботокс. Носът й обаче е абсолютно натурален и показва какъв щеше да бъде и на бившата менторка в "Гласът на България", ако не беше го отрязала. Галена има поне две операции на обонятелния си орган, като последната бе преди близо 10 години. В самото начало на кариерата си носът й бе по-скоро като камба, докато сега е тънък и доста къс, припомня Hotnews.bg.

Венета Ганчева и съпругът й Вичо се женят още съвсем млади. Първо им се ражда момче, а след това дъщеря. Не искали повече деца, но така станало, че майка й отново забременяла. Мислила си да прекрати бременността, но мъжът й се противопоставил. Семейството на Галена не искало трето дете, защото времената били трудни.Майката на певицата се мъчила на абортира по различни начини, но не успяла и така се родила поп фолк изпълнителката.

"Аз съм била нежелано детенце. Майка ми ми е казвала, че са искали две деца, че съм станала погрешка, но като че ли винаги най-малките деца, изтърсаците, се раждат с късмет“, казва Галена по повод появата си на бял свят.

Певицата си спомня, че живеели в много голяма къща – половината тяхна, а другата част на баба й и дядо й по майчина линия. Баща й работил в завод "Смядово“, където произвеждали динамит и тротил. След като затварят завода, се пробва в други професии. Галена го описва като мълчалив. Казва обаче, че му е била любимка."Каквото и да става, винаги ме е защитавал, бях на първо място за него – като най-малка. Ако правех някоя беля, винаги винаги беше прехвърляна на някое от по-големите деца“, споделя изпълнителката.