Но не победата беше важна в този спортен двубой, а всичко, което се случи между началото и края - закачките между двамата, комуникацията с публиката, с децата, вълнението между зрителите на място и пред екрана. И не на последно място - събраната с благотворителна цел сума. Петя Дикова заведе на срещата и децата си и сподели голямото им вълнение от това да срещнат идолите си. Това със сигурност ще остане за тях силен и емоционален спомен.

"Да видиш, че и те са били момчета като теб. И че ако не се откажеш, когато всичко изглежда невъзможно, можеш да станеш като тях."

А шоуто на мача беше за всички - и за малки, и за големи, и за мъже, и за жени. Джокович улови момента, в който сменяше тениската си и подари на дамите в публиката един кратък стриптийз момент. Двамата хапнаха от пиците на Лео Бианки, като италианецът беше изписал името на Новак с твърдо сирене. Бианки издаде, че с Григор Димитров избягва подправките. Голямата изненада за Джокович била фолк певицата Камелия, която е изпълнила и любимата му песен "Луда по тебе", пише Лейдизоун.