Всички медии и социалки гръмнаха с изпълнението на русокосата фурия, която без забавяне се възползва от безплатната реклама и вдигна хонорара си за участие на кръгло 5000 лева.Ако до вчера мениджърът на кака Ками щеше да ви поиска 3500 лв. за час пеене, сега мизата е скочила с бон и половина, научи Lupa.bg от свои източници в лекия жанр. Въпреки това само в часовете след изявата пред Ноле певицата е получила над 30 предложения за участие.

Хонорарите на изпълнителите от попфолка стигнаха своя връх покрай инфлацията в последните години и все повече заведения се жалват, че трудно си позволяват услугите на големите имена в бранша.Както е известно, рекордьор е Азис, който не напуска дома си за по-малко от 15 бона, а има и случаи, в които е прибирал тройно повече.Веднага след него са Галена, Преслава, Меди, Джордан и Софи Маринова, които извиват глас за около 10 000.

Камелия беше изпаднала далеч назад в списъка, особено след като намали изявите покрай отглеждането на чаканата си с десетилетия рожба - Баян, който е на годинка и половина. Тя обаче направи гениален ход, като пя за Джокович, но за сметка на това си направи реклама за милиони.