Един от най-силните и самонадеяни мъже в хитовото риалити - инфлуенсърът Дзами, избухна срещу бившия полицай и настоящ таксиджия Виктор Гогов, и го заплаши с бой.

Повод за свадата станаха напоителните разсъждения на Виктор за предимствата на соца пред демокрацията. Лекцията му взриви късия фитил на Дзами. „Говориш едно и също, забиваш като кречетало. Не може да те слушаме по цяла нощ! Ходи вентилирай на плажа!“, напуши се инфлуенсърът. Бившият полицай го игнорира, продължи да бърбори и получи директна заплаха. „Спокойно те предупредих, но ти не спираш! Идиот ли си? Полуидиот ли си? Ще те ударя и ще си тръгна, казвам ти! Ще ти кюсна един ъперкът! Просто млъкни, тъпанар!“, излезе от кожата си Дзами.

Дзами налита на бой още в началото на игрите.

След сблъсъка с Виктор той се изправи срещу три жени в играта на богатите - танцьорката Джулияна и двете златните момичета, бившите гимнастички Бистра и Мая. Въпреки че беше убеден в превъзходството си, двуметровият Дзами преживя болезнен удар. Атлетичната Бистра го победи в изпитанието за баланс и му отмъкна безценната Златна гривна. Тя дава на притежателя си повече храна и право да решава кой да остане в риалитито и кой да си ходи.