Както Hotnews.bg първи писа, че актьорът излиза с два пъти по-младата от него Любомира Башева, с която играят и в постановката "Отблизо". В интервю Рахал, който има един брак за д гърба си и две дъщеря на възрастта на гаджето му, лаконично отговори, че Бубето (така наричат галено Любомира) e добре и той се грижи чудесно за нея.

Охотно обаче разказа за любовния им воаяж във Франция заедно със семейството на Луиза Григорова и Мартин Макариев. Актьорът бе категоричен, че изпраща една много хубава година, не само заради новата любов, но и заради работните си ангажименти. Освен че през декември ще покаже новия си кинофилм "Без крила", Рахал ще води и "Биг Брадър" заедно с Александра Богданска.

Манекенката, която вдигна сватба с къщата на Големия брат с Даниел Петканов, на шега предупреди партньора си: "Видя ли риалити, се женя". Богданска за първи път ще води живо предаване и ако се справи добре, това може да отвори нова страница в кариерата й. Тя има опит като репортер в "Гласът на България", но никога досега не е била основна водеща.