С новата си песен "Влюбен съм" освен 1-во място на галаконкурса любимият певец и бивш водещ взе и наградата на медиите. Въпросният приз обаче предизвика скандал. Някои членове на журито обявиха, че оценката на Горанов не е била с най-висок брой точки.Че има проблем с въпросната награда, директно в залата обяви журналистът Антон Стефанов.

След като обявиха печелившия, Стефанов започна да пита другите членове от медийното жури дали са дали най-много точки на Горанов. Краткото му проучване доведе до извода, че Горанов не е получил най-високия резултат. "Това не е нашият победител!" - започна да вика Стефанов на водещите на събитието. Реакция от страна на организаторите и победителя обаче не последва.

Становището си произнесе и организаторът на Атанас Лазаров: "Медийното жури, което се състоя от 15 души, също в голяма част гласуваха за Орлин Горанов. Той има най-много точки след преброяването на протоколите от гласуването, които можем да предоставим. Мнението на Антон Стефанов не е задължително да съвпада с това на всички", категоричен е пиарът пред "България Днес".

Самият Горанов също коментира ситуацията."Не забелязах какво правеше журито при награждаването ми. Мене не ме интересува какво е тяхното мнение. Най-важно е песента ми да достигне сърцата на публиката. Парчето има целта да предаде позитивните емоции в живота, от които имаме огромна нужда в тези времена на пандемии и войни", разясни певецът.