Актрисата и колегата ѝ, за когото се твърди, че има връзка с чаровната звезда, са запечатани от папараците из улиците на София в епицентъра на конфликт между двойката.Радина държи сметка на Димов за нещо, а спряганият за заместника на Деян Донков в леглото на чаровната Кърджилова ѝ се обяснява. Двамата дори спират разходката си, докато се изяснят. А спорът им изобщо не е кратък, тъй като прекарват няколко минути в шикалкавене.

Каква е причината за напрежението между тях, не е ясно, но за първи път най-одумваната двойка не само в актьорските среди, ами изобщо у нас, са заснети заедно на едно място.Слуховете, че между Радина и колегата ѝ Пламен гори емоционален пламък, тръгнаха преди близо месец. Самият Димов отказва какъвто и да е коментар по темата, а снимките още повече подклаждат твърденията, че точно младият актьор е сменил Деян Донков в леглото на Кърджилова.

Както е известно, в разгара на лятото стана ясно, че Динката и Радина вече не са заедно. Тогава конкретна причина не бе назована от актьорите.„Причините за една катастрофа не са само у единия!“, каза тогава Донков, допълвайки, че дългогодишната му половинка е много красива, но с красотата се свиква.Пламен също е разведен и има дете, което е на 3 години, колкото е малкият син на Радина. Момчето е родено точно три седмици преди Йоан.