През декември 2020 година изненадващо стана ясно, че Сашова вече не е част от компанията на успешния чалга изпълнител "Алфа мюзик", припомня Hotnews.bg. Първоначално тя се правеше на неразбрала и не искаше да коментира разлъката. Запознати твърдяхя, че става въпрос за пари, които певицата не е отчела. В това число влизат и проекти, които са продуцирани от Галин и за които Диона е трябвала да влезе 50 на 50. Това предизвикало и бомбата в отношенията им, а заради сприхавия характер на фолк фурията, скандалът между двамата се разраснал на макс.

Двамата все пак обявиха професионалната раздяла малко след като Диона призна за любовта си с Тодор Димитров, по-известен като Торино, който има свой музикален лейбъл и в който Диона уж щеше да участва. Между двамата обаче нещата не потръгнаха, а Диона си остана самостоятелен изпълнител. Днес обаче явно си търси закрила при Галин, който много самоотвержено я защити, след като си позволи да рекламира енергиен прах за смъркане. Галин продължава да поддържа ромката и след като прахът беше забранен за употреба и преди дни двамата се разходиха из Витоша, като даже покориха Черни връх.

Вместо на енергиен прах наблегнаха на супата, кебапчетата и пържените картофи в компанията на Лидия и Мирела. Първата обаче не качи общи снимки със скандалата си колежка и явно не е щастлива от бъдещето й завръщане.