Партнират им Юлиан Костов, Гергана Плетньова, Рая Пеева, Петър Антонов, Доля Гавански, Петя Силянова, Мартина Апостолва, Деян Ангелов и Илияна Коджабашева. Вергов и Бахаров заедно с Владимир Карамазов бяха сред най-търсените и успешни продуценти на театрални представления, в които заедно участваха. Те основаха собствена продуцентска фирма – „Трите мечки“, припомня Hotnews.bg.

С нея направиха няколко успешни постановки, с които обикаляха страната. В края на 2017-а „Трите мечки“ отиде в историята и всеки хвана по собствен път. Бахаров и Вергов твърдят неофициално, че вечното мънкане на колегата им им дошло в повече. Вергов и Бахаров обикалят заедно страната с представлението "Поетите" от години, а сега се събират и в сериал. Карамазов пък почти не играе, макар че се върна на щат в Народния театър.

Сериалът, който ще направи своя дебют следващата година, разказва историите на различни семейства, разгърнати в шест епизода. Те изследват проблема на нарушената връзка между родители и деца, която води до съкрушителни житейски избори. Сюжетът на социалната драма проследява историите на шест деца, които създават връзка с новата си учителка Явора. На пръв поглед тя не се различава от останалите учители, но оценките на класа се подобряват, приятелствата - също, а отношенията между учениците започват да се променят.

Във всяко семейство обаче има скрит или явен проблем. По тази причина Явора, която децата почти обожествяват, се превръща в онази липсваща майка, за която всички те мечтаят. Романът на Теодора Димова “Майките” е публикуван през юни 2005 г. и е носител на многобройни престижни български и международни награди. Книгата е преведена на 11 езика, а в България е издавана вече 14 пъти.