В три поредни дни, в периода 4-6 октомври, зала 1 на НДК ще бъде завладяна от таланта и магията на петимата най-успешни световни илюзионисти в момента.

Николай Василковски ще застане до Луис де Матос, Дарси Оук, Джеймс Мор, Енцо Уейн и Ю Хо-Джин в ролята на водещ и глас по време на всички магични представления в София. Чаровният синоптик очаква с нетърпение да се вкючи в шоуто, а дали ще успее да научи детайли от магиите на големите мастъри, ще се разбере съвсем скоро.

Грандиозният спектакъл с невероятни специални ефекти, илюзии, хумор и музика, плени хиляди този уикенд в Атина, турнето на илюзионистите ще продължи на 27-29 септември в Белград, а третата спирка е в София между 4 и 6 октомври.

„Всяко стъпване на голяма сцена за нас е истинско удоволствие, нетърпелив съм да се срещна с българската публика и да покажем илюзията като модерно технологично изживяване, наситено с много неочаквани и въздействащи магически преживявания за зрителите“ - споделя Дарси Оук, който е известен с ловките си измъквания и факта, че успява без усилие да накара красавицата Хайди Клум да левитира във въздуха по време на шоуто „Америка Търси талант“.

Билетите за C’est la Magie са на разположение онлайн на www.clmagie.bg и в касите на Easy Pay в цялата страна. Напомняме и за двете нови представления от 12:00 часа на 5 и 6 октомври, за които билетите също са на изчерпване.

Всички представления на C’est la Magie:
4 октомври – 20:00 часа
5 октомври – 12:00, 16:00, 20:00 часа
6 октомври – 12:00, 16:00, 20:00 часа