Румен Радев и Зори станаха фризьори, победителят Рълев си отвори клиника, а част от тях вдигнаха сватби. Моделът Румен Радев си отвори собствен салон в София и издаде пред „Телеграф“, че е второ поколение фризьор. Все пак той не е загърбил моделството, но то остава едно хоби за него. Няколко месеца след като риалити звездата отвори салона за красота в него се включи още една участничка от формата, а именно шампионката от 4-ти сезон Зорница. Двамата често споделят кадри от общата им работа, а един от най-честите клиенти е Денислава.

„Моята майка е фризьор и от много отдавна съм практикувал в тази сфера. Тя ме е научила на много тънкости, което е голям плюс. Винаги съм искал да имам собствен бизнес и именно затова скочих в тази професия. Всяко начало е трудно, но започвам с всеки изминал ден да имам все повече клиенти“, казва той. „Най-вече съм фокусиран върху салона, за да се развия максимално там. Когато ми остане свободно време, тренирам, ако не го правя, не се чувствам добре“, споделя звездата, който е в добра форма, ако получи обаждане за „Игри на волята All stars”.

Друга участничка, която се захвана с нещо ново, е шампионката по калистеника Цвети Станева. В момента красавицата е треньор по езда и се чувства щастлива. „Започнах да яздя на 15 години и в момента съм инструктор по езда. Имам собствен кон и дечица, които тренирам как да скачат“, сподели тя в подкаста „Мачкаст“. Нейният кон носи името Лотос и споделя, че за нея тази професия е страст. Красавицата издаде, че нейният клуб се намира на конна база „Хан Аспарух“ до стадион „Славия“. „Близко до центъра, има си място за уроци и закрит манеж, открит също... Може да се научат да прескачат препятствия, да се разхождат, всичко...“.

Според Цвети конният спорт не е толкова натоварващ физически, но пък изгражда психиката, което със сигурност й е помогнало в Игрите. Големият победител от 5-си сезон на предаването – Иван Рълев, успя да сбъдне една от мечтите си, а именно да си отвори клиника. По образование той е зъботехник и сега вече практикува успешно тази професия на собствена територия. Той самият неведнъж е споделял, че страни от прожекторите и набляга повече на работата, пише "Телеграф".

Звездната двойка от предаването са Елица и Алекса. Двамата влязоха ръка за ръка, а борецът се прибра като шампион у дома с победа във формата. Още по време на 4-тия сезон той обеща, че ще вдигне голяма, луда сръбска сватба с любимата си Ели и това се случи. Друг участник, който падна на колене пред любимата си, бе Васил Василев. Той и любимата му Десислава си казаха заветното „да“ на лодка край морския бряг, като свидетели на церемонията бяха много от участниците в Игрите, както й братът на младоженеца Момчил, който остана на второ място в сезон 5 на най-екстремното риалити у нас.