Преди това обаче попита феновете има ли достатъчно, които са останали без билети, а въпросът бе придружен със снимка на двамата му наследници. Щерката на габровеца е на пет години, а синът му на три. Момичето не се е появявало в социалните мрежи на рапъра и жена му Цвети от пеленаче, момчето виждаме за първи път, припомня Hotnews.bg. Криско призна в последното си интервю пред Лора Крумова, че понякога взима децата си на свои участия, най-вече когато часът позволява.

Малката е наясно с какво се занимава баща й и не се чуди защо непрекъснато го спират за снимка. Днес стана ясно, че чаканият концерт от всички фенове на “Старият Криско” и няколко поколения, израснали с неговата музика, вече има втора дата. На 02.03.2025 г. ни очаква същото световно ниво на продукция, сценография, звук и емоция, както на първата дата, но с още по-голямо вълнение, тъй като на втория концерт се включват над 20 български и чуждестранни изпълнители, с които Криско е работил през годините.

Това е безпрецедентно събитие в България – за първи път поп изпълнител ще проведе два последователни грандиозни концерта в най-голямата зала в страната. Двата концерта ще бъдат с различна програма и различни гости, което прави всеки от тях уникален по своя характер. Два дни със "Старият Криско" – музикалният феномен, който беляза цяла епоха. Това ще бъде последната възможност за феновете да преживеят нещо толкова епично в два поредни дни. Организаторите са предвидили графика така, че посетителите на втория концерт да могат да се насладят на преживяването максимално, защото следващият ден – понеделник 03.03.2025 – е национален празник и почивен ден.