Тя юрка всичките си приятели инфлуенсъри, като например Наум Шопов и Теа Минкова, да го рекламират. Освен това го уреди да пее сръбски хитове на сватбата на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева. Левентът отдавна копнее да се изявява на сцена, изпълнява предимно кавъри, но мечтае някой ден да изкара и своя авторска песен. За Мартин се говори, че обича да излиза само с известни в публичното пространство жени. В миналото е бил гадже на певицата Мария Илиева. Той идва от заможно семейство и разполага с финансови средства, но пък целта му е да се сдобие и с популярност, пише "Уикенд".

Почитателите на хубавицата обаче не са доволни от поредния ѝ партньор. Те смятат, че тя заслужава някой по-сериозен мъж, но явно тя привлича точно такъв тип господа.Aко оставим настрана личния живот, кариерата на Богданска се развива повече от добре. Тя успешно развива инфлуенсърската си дейност, наскоро се завърна от седмицата на модата в Париж. Сега предстои да я гледаме и като водеща на „Биг Брадър”. Преди време звездата участва във ВИП формата и дори сключи брак с Петканов в шоуто, така че има богат опит с подобни предавания.

„Внимавайте, тъй като аз видя ли риалити, се женя!”, пошегува се дългокраката брюнетка в телевизионен ефир.

Богданска и Петканов се радват на син, който след няколко месеца ще навърши 6 години. Момченцето вече е записано в предучилищната група на частно школо, където таксата е няколко хилядарки годишно. Малкият Габриел прекарвал пълноценно време и с двамата си родители. Те се редували в грижите за него, така че да на усеща раздялата им. Откакто се разведе, Богданска не спира да обикаля света. Понякога пътува по работа, а друг път на почивка – или с мъжа си Мартин, или с приятелки. Тя е доволна, че има много близки, на които може да разчита. Те били до нея по време на развода, вдъхвали ѝ кураж и я спасявали от самотата.