При влизането си в къщата блондинката в прекрасна черна рокля обяви, че каца в най-известната къща директно от Монако. Баща й е българин, а майка й-наполовин испанка, а тя е живяла в много страни по света. Освен, че се е целувала страстно с Енрике Иглесиас, е имала връзка с кмета на швейцарския град Лугано.

Оказва се обаче, че Ивон всъщност усилено крие истинския си пол.Тя е родена като момче и сменя пола си, след което отива да живее във Франция. Преди няколко години отново се завръща в България с амбицията да стане популярна в новото си амплоа на жена, но до Биг Брадър така и не успява да стане известна, напомня Hotnews.bg. Затова и влиза в най-известната къща. Зрителите са категорични, че при Ивон за женственост и дума не може да става.

Те веднага я заподозряха, тъй като ръцете и краката й са с доста по-големи размери от тези на жените. Неотдавна друг участник в риалити предаването Кулагин пък каза в свой лайф, че Ивон е практикувала най-древната професия в Монако, където срещала и доста холивудски звезди, които гонела само за снимки.

"Това жена ли е?", чуди се зрител. "Да не се окаже мъж?", коментира друг. "Това е мъж 100%", категоричен е трети.