Това са поп-фолк идолът и продуцент, произвеждащ звезди – Галин и младата поп-фолк сензация с диплома по икономика – Адам. Техни опоненти отново ще бъдат различни и колоритни герои, като първият от тях е зоолог, който от години отглежда истински братя вълци. Веднага след него на сцената ще излезе самоуверена фурия, последвана от k-pop танцьорка, която менажира столичен музей, ученик и каубой. Най-трудна ще се окаже възрастта на музикална изпълнителка, която свири на екзотичния ударен инструмент „ханг“.

Всички те ще направят и невъзможното да заблудят Галин и Адам, но играчите ще демонстрират завиден усет към детайла, концентрация и самочувствие и ще подарят на публиката най-голямата сума, спечелена до момента в първи сезон на предаването.

Борбата с времето ще продължи и на следващия ден, 11 октомври, когато в „Колко ми даваш?“ ще блеснат волейболните колоси Валентин и Георги Братоеви. Голямата заявка, с която братята ще се впуснат в игра, бързо ще застине в лицето на бивша начална учителка, музикант, маникюристка, треньор по зумба, готвач и пазител на изкуството на българската шевица. С типичната за тях нетърпеливост и категоричност, спортните легенди бързо ще разберат, че отгатването на чужди години е труден мач.