Много специално изпълнение на „Идваш към мен“ – една от емблематичните песни на Мария Илиева, написана от Графа – ще изпълни той самият на сцената на „Гласът на България“ тази неделя от 20:00 ч. по bTV. В новия епизод – предпоследен от „Кастингите на тъмно“ – кандидатите за слава ще се явят победоносно в шоуто с едни от най-обичаните и популярни български и световни хитове, сред които „Щурче“ на Лили Иванова, „Dream on” на Aerosmith, „Надежда“ на Меди, „Somebody To Love“ на Queen, „I need a dollar” на Aloe Blacc и много други, които няма да оставят безразличен нито един от присъстващите в залата и пред екраните.

Ученик на народната певица Гуна Иванова ще остави душата си в песента „Зайди, зайди“ на сцената, а специалист по дигитален маркетинг и футболен съдия ще направи „най-умния ход, който един артист може да направи“, според него, а именно да се яви в единадесетия сезон на „Гласът на България“.

Силната воля и позитивна нагласа към живота ще доведат на сцената участник, преодолял несгодите и подигравките на съучениците си, и най-вече тежестта на своите 120 килограма, които някога е бил. Новата „слънчева ера“ в живота му ще го накарат да пее и да повярва в себе си, в силата и възможностите си, и да получи похвалата „ти си силен играч!“ след изпълнението си.

Неведнъж в неделния епизод треньорите буквално ще се състезават за участника на сцената, влизайки дори в ръкопашна хватка и по-точно в игра на „канадска борба“, в опит да го привлекат в своя отбор. Така например, двете дами - DARA или Мария, ще премерят физически сили и шеги направо между столовете, а Графа ще влезе в ролята на техен комендант. Коя от двете „ще изиграе картите си“ по-добре в оспорваната и забавна ситуация - зрителите предстои да разберат.

В друг момент DARA ще предизвика Графа и Мария да се състезават за време в импровизирано състезание на сцената, а дали спечелилият в играта ще се окаже „печеливш“ и в очите на самия участник – ще стане ясно съвсем скоро. „Харесва ми тази емоционалност!“, ще възкликне Иван Лечев след изпълнението на италианка, която 10 години се кани да се запише за участие в шоуто, а изненадваща прилика в стайлингите на участник и Мастера ще накара Графа да си събуе кецовете на мига и да се пошегува, с цел постигане на максимална прилика и голям веселба в залата.