Поп фолк иконата Преслава явно не пише красиво. А напротив – нищо не ѝ се разбира. И никой не знае какво е излязло изпод химикалката в ръката ѝ. А всичко на листа прилича досущ като на древно заклинание.

Това признава самата Преслава. „Като си гледам почерка, започвам да се притеснявам да не отключа някое древно заклинание“, описва краснописа си певицата.

Преслава е изправена и пред важно решение, което трябва да вземе съвсем скоро. Топ певицата отброява дните до своя голям юбилеен концерт в “Арена София", който се очаква с огромен интерес от меломаните. Тези дни звездата трябва да реши кои свои хитове да елиминира от сетлиста за концерта, защото времето не достига да изпее на живо всички свои любими парчета. “Днес отново се борих със себе си да съкратя броя на песните за концерта в зала “Арена София" на 16.11, защото бройката е доста голяма, но просто не мога да реша! Всички ми носят толкова много емоции и всеки от вас има своя любима… От коя ли да се откажа? Помогнете ми, коя трябва задължително да остане в сетлиста?" – обърна те тя към почитателите си, за да я улеснят с мненията си в трудното решение, което трябва да вземе.