Червенокосата красавица, която е денс танцьор и моден дизайнер в миналото е била единствената жена докоснала сърцето на скандалния участник от "ВИП Брадър" Валентин Кулагин. Двамата израстват в родния им Хасково и са като дупе и гащи, даже заедно се установяват в София и след това дълги години се представят като двойка. С днешна дата мацката вече е семейна и има дете, но от друг мъж. Близки до нея твърдят, че тя избягва да говори за миналото си с колоритния участник от Големия брат по обясними причини.

Елена Виан ще представя страната ни на международната надпревара в Мексико. Именно познанията ѝ, свързани с един от най-популярните празници в латиноамериканската страна - Ден на мъртвите, впечатлили достатъчно журито и те я удостоили с короната на победителка.

"Много обичам черепи и кости. Да, те са символ на смъртта, но аз не я възприемам като нещо лошо, а просто като транзишън, едно движение към по-добро. Ако има ад, той е тук на земята, а раят е горе", обясни Елена в интервю за "Преди обед". Червенокосата красавица ще направи и прецедент на световния конкурс и сама ще изработи тоалета, с който ще се появи на бляскавата вечер.