Съдебният заседател и девствен гей Мимо-Гарсия се обиди на един от най-силните мъже в риалитито и избухна в горчиви сълзи, видя Lupa.bg.Татуистът Владо обяви, че кекавият участник е взел мястото на някой истински авантюрист, който също е искал да бъде на Филипините. А думите му предизвикаха вулкан от емоции.

„Получавал съм грозни обиди и съм претръпнал, но сега се почувствах много зле. Не знам от какъв пиедестал един човек може да определя дали друг заслужава да бъде някъде или не заслужава. Освен това аз вече съм бил по телевизията като коментатор при Наталия Кобилкина, спирали са ме в парка „Заимов“ и съм имал пет минути слава, и сега ми е хубаво да бъда себе си. Когато ми се спи - спя, когато ми се работи - работя“, каза през сълзи Мимо, който по цял ден лежи на плажа и философства.

Стреснат от реакцията на съдебния заседател, Владо се опита да го успокои. „Целта ми беше да ти покажа моята гледна точка - на човек, който се е подготвял да дойде на Филипините. Защото на мен ми е безкрайно интересно да съм в джунглата, да съм на игри и да правя нещо с ръцете си. Ако ти си сигурен в себе си, знаеш какво искаш и на какво си способен, моите думи нямат никакво значение“, казва татуистът.