„Не отслабнах кой знае колко много с инжекциите, дето много хора почнаха да си ги бият. Около 7 килограма, а може и повече да съм свалил. Не съм се мерил, но малко са ми хлабави дрехите“, разказа фънк музикантът Димитър Ковачев-Фънки, когото напоследък приятелите не могат да познаят, тъй като им изглежда „стопен".

"Аа, не е точно така. Аз диета не мога да правя, пробвал съм, но се отказвам. Почти година използвах инжекции под лекарско наблюдение, но спрях. Иначе сега здравето ми е супер, държа се. Но не искам да си ограничавам нито храната, нито алкохола. Един живот живея все пак и изобщо не ми пука дали ще ме закопаят един ден здрав или болен“, разказва още фънкарят.

В момента най-много го занимава. обзавеждането на новия му апартамент, който е в самия център на София.„Заврян зет съм, както вече съм споделил. Предстои ми да си купувам разни неща за жилището. То е с високи тавани и няма как да нямам стълба, не съм особено висок човек, а трябва да окачвам картини, осветление и т.н. Освен това жена ми и дъщеря ми имат огромни гардероби и трябва да стигна и до тях“, смее се музикантът.

Голямо щастие за китариста е, че е съсед на Лили Иванова.„Тя живее малко по-надолу, дели ни само френското посолство. Не сме се засичали досега. Но ако стане, не се знае какво ще направи тя. Не е изключено да ме наплюе или въобще да ме подмине, как така ще си хаби нервите с мен...“, прихва Фънки.