Преди минути Биг Брадър обяви, че тя се нуждае от допълнителни медицински изследвания, след като последните дни не се чувствала добре. Hotnews.bg обаче не може да се сети за нито едно припадане, гадене или друга проява на неразположение на варненката, още повече толкова сериозно, че да налага престой в болнично заведение и повече изследвания. Подробности за уж влошеното състояние на Ташева не бяха дадени, което наведе зрителите на подозрение, че просто договърът й за престоя в къщата е изтекъл. Така се случи преди две години със Стефани Разсолков, позната с участието си в приключенското шоу „Сървайвър“, която си тръгна от приключенското риалити рекордно бързо с обяснението, че шоуто не е за нея.

Точно от Стефани изгонената брадърка взаимства част от съдържанието си в Онли фенс, генерирайки особено голям интерес от чужденци. Сега взе и начина за напускане на риалити предаване.

"Това излизане на Анджела беше толкова фалшиво. От 100 километра си личеше, че НЕ Е изненадана когато попита "наистина ли". До вчера кряка и буйства сега била зле със здравето. Защо ни правите на будали", коментира зрител. "Голяма актриса, за малко да се хвана", ехидничи друг.