„Тези концерти са много лични и специални за мен и няма по- добро място да покажа и най-скъпото ми - моето семейство“, каза за „Телеграф“ певецът. Криско постави своеобразен рекорд, като е единственият роден изпълнител, който пълни два поредни дни зала „Арена“. Припомняме ви, че след като билетите за 1 март бяха светкавично разпродадени, той обяви и втора дата - 2 март.

„Трудно е да се решиш, след това разбираш, че успехът ти се крие зад вратата, точно при най-големите страхове. След като разпродадохме първата дата и видяхме, че остават 5 месеца до концерта, имаше двуседмично мислене и неспане да направим ли втора дата или не, си казах да. Винаги съм обичал да рискувам. За наше голямо щастие две седмици след пускането на втората дата 6000 билета вече са разпродадени“, каза Криско в ефира на Нова и предаването „На кафе“.

Той обеща и двата спектакъла да са еднакво грандиозни, като за първия концерт ще бъдат обявени само чуждестранните гост-изпълнители, а за втория само българските. Така ще има елемент на изненада и в двата спектакъла. Другата изненада, която Криско поднесе на почитателите си в телевизионното си интервю, е, че обмисля и направата на пълнометражен игрален филм. „От няколко години си мисля, че искам да направя филм. Много често хората казват, че в България нещата не могат да се случат. Аз смятам, че не е така и искам да направя филм, който да е мотивиращ за младите хора. За всички, които искат да живеят тук и да постигнат нещо“. Проектът е още на етап идея, но със сигурност ще има и автобиографична нотка.