Водещият на формата Башар Рахал изтъкна, че Големия брат не можел да й смогне на пушенето, като Кристи получавала по три кутии на ден. След поредния й цирк породен от никотиновия й глад, дъщерята на емблематичния футболист Росен Кирилов заяви категорично, че ще си тръгне от шоуто, ако не я изгонят след елиминациите тази вечер.

По време на лайва на "Биг Брадър" тази вечер, фолк певицата Мария, която беше поканена в студиото като коментатор, хич не пожали самозабравилата се млада дама. "Аз със сигурност съжалявам мъжете от това поколение, съжалявам и родителите на такива деца като Кристи", започна да я соли Мара Отварачката. "Ако това нещо ми е на мен в къщата, а аз съм родител на 16-годишно момиче, то не мога да си представя такова нещо. Тя се държи като абсолютен гарсон.. само че такъв лишен от елементарното възпитание до 7 години. Ще я нарека То... То няма отношеине към нищо, дори и към себе си, за да се държи по този начин", отсъди певицата

Освен това Мария намекна и за липса на типично женски поддръжки от страна на хленчестата Кристи. "Да не говорим за начина по който се поддържа като момиче в къщата, начина по който общува с момчетата вътре в къщата, направо оставам без думи", захапа я още изпълнителката от лекия жанр.