Инфлуенсърката Мари обаче не навлезе в излишни приказки, а само съобщи имената на новородената принцеса - Лора Константин Маринова и показа черно бяла снимка на ръчичката й. Интересното е, че детето не е кръстено нито на Гала, нито на свекървата Деляна Маринова-Джуджи. Най-вероятно с таткото Константин просто са избрали модерно име за наследницата си.

Сред първите, които честитиха на щерката на Гала бе певицата Поли Генова. "Бравоо. Много здрава и благословена да бъде малката принцеса Лора", написа тя. Към момента бабата все още не се е включила в съобщаването на благата вест.

Преди три дни Мари публикува и атрактивна фотосесия като бременна като овертюра преди раждането. "Събрах всичко, което ми написахте онзи ден като съвети за храненето след раждане. Можете да го видите като swipe-нете. Благодаря за съветите! Добавила съм малко коментари от мен, а тук ви оставям списъка с най-препоръчваните от вас кухни", подготвя се Мари за най-важната си роля в живота - тази на майка.

По рано Гала и дъщеря й показваха на последователите си в социалната мрежа, че са абсолютно готови да посрещнат новия член на семейството. Двете дами пазаруваха като луди за бебето. Мари предприе и сериозен ремонт в къщата си в покрайнините на София, като дори смени цвета на плочките в басейна си, като ги облепи с ново фолио.