Плеймейтката е на 25, когато прекрачва прага на Къщата, където я очаква най-омразният съквартирант за всички сезони на Големия брат - Вальо Кулагин. "Не бях много сигурна дали искам да вляза в къщата. всички се опитваха да ме разубедят, но това, което ме изкуши беше славата, която придобиваш с участието. Отидох абсолютно неподготвена, за това което ме очаква", казва в интервю Недкова. Повечето влизат с някаква стратегия и маска, която искат да демонстрират, смята още тя.

"Аз просто се забавлявах и не знаех, че хората не са това, което са в действителност. Смятам, че ти остава едно голямо петно за цял живот, защото играеш образа, който продуцентите искат да покажат от теб. Там и най-чистият човек да отиде, ще излезе мръсен", категорична е варненката.

Блондинката е получавала оферти и за други риалити шоута, които тактично подминава. "Звънели са ми за доста неща, но винаги клонят в тази насока. Участвам ли, означава, че съм съгласна с тяхното мнение, а аз не съм", казва Нора. Но ако й се обадят от "Денсинг старс", би се съгласила, защото е била професионална танцьорка.