Към момента той впечатлява зрителите с добро образование, поведение и чаровната си усмивка. На всичко отгоре е представен като успешно развиващ се в бизнеса, което още повече привлече любопитството на феновете на риалитито. Към момента младежът се държи добре със съквартирантите, печели симпатии и избягва конфликти, което го води директно към финала.

2F4Lx5v.md.jpg

Отвън коментарите по негов адрес не спират. Когато бил едва на шест, родителите му напускат България. Три години живеят в Милано, а после се местят в Германия, където Георги живее до 20 –годишна възраст. Тогава заминава за Италия с идеята три месеца да бъде аниматор, а родителите му се връщат в България. Освен работа, на Ботуша той успява да намери и любовта и с приятелката му Анджела Леворато са вече заедно две години. За любимата му не се знае много, но след проверка в социалната мрежа, разбираме че тя се отдала на образованието си в един от най-престижните университети по социални науки в цял свят - Бокони в Милано.

Той е щастлив със своята половинка. Обикалят целия свят. Георги се държи на дистанция от жените в къщата. Милионерът притежава луксозен автомобил. Не става ясно с какво точно се занимава. Ясно е само, че бизнесът е в Германия. Вместо скъп Ролекс, носи детски розов часовник. Притежава добро чувство за хумор и самоирония.