Този въпрос вълнува феновете и на двата лагера, след като фолкаджията отправи предизвикателство към спортиста, видя HotNews. "Тази снимка с Благо, ако събере 30 000 лайка, ще го предизвикам да изпълни една от моите песни на живо в стори! Нека видим дали ще се справи!", написа Стораро-младши. Само за няколко дни общият им кадър е събрал над 28 000, което предполага, че много скоро ще чуем как пее Благо Джизъса.

Голяма част от последователите насърчиха идеята и насърчиха даже да запишат дуетно парче. "Това трябва да се чуе", насърчиха идеята фенове, но пък някои поискаха друг да пее парче на Емрата. "Ако с Десита беше това предизвикателство ще да е по добре!"

Историята добре помни, че това няма да е първия път, в който чуваме публично Георгиев да пее. Още при изявата му във "ВИП Брадър" през 2018 година, той се опита да изпее култовото парче на Васил Найденов и Силвия Кацарова "Огън от любов" под съпровода на музикален даскал в лицето на колоритния Стоян Роянов ЯЯ. Тогава Джизъса пя и на лайва на Големия брат в дует с Орлин Горанов, като влезе в песента с партидата на Кристина Димитрова, за да изпълнят парчето "Детски спомен".