Двамата са в интимна връзка вече повече от 3 месеца и са засичани заедно неколкократно на различни локации. Оказва се, че общата им фотосесия от миналата седмица не е в чисто професионални граници, а първата подсказка на Генчев и Ивка Бейбе за по-сериозни отношения.

„Започнаха да излизат заедно малко след като Генчо се раздели с Валерия, но имаме съмнения, че връзката му с Ива е била отпреди това. Нищо чудно и това да е причината да скъсат с Вал“, разкриват запознати пред сайта Интриги. Фенове също споделят, че неколкократно са засичали инфлуенсърката с най-кривите гърди и Ергена да интимничат в различни заведения.

2fqOsLu.md.jpg

Наскоро двамата се появиха заедно и на официалното откриване на ново заведение в столицата, с което още повече заплетоха интригата. В интернет Генчо и Ивка Бейбе вече са провъзгласени като най-нелепата двойка в родния хайлайф. Неслучайно и фотосесията им от миналата седмица бързо бе анатемосана от негови фенки, които го насолиха, че е смъкнал нивото. „Ивка Бейбе не може да стъпи на малкия пръст на Валерия“, „Евгени, що се излагаш с тая чалгарка!? Дотам ли изпадна!?“, гласят част от стотиците негативни коментари, с които бе залят профила на Евгени.