"Този ресторант буквално те кара да се чувстваш на върха на света - и не само заради гледката, а и заради цялостната философия на мястото", написа тя в Инстаграм между спусканията със ски.

Тя добави, че там всичко се върти около идеята, че планината не е просто фон, а основна съставка в преживяването."Може би вкусът на храната е по-силен тук заради въздуха, височината или усещането, че си на място, където всичко е в перфектен баланс", умува певицата.

Създаден от звездния шеф Норберт Нидеркофлер, тук всичко се върти около концепцията Cook the Mountain – идеята, че планината не е просто фон, а основна съставка в преживяването. Менюто е вдъхновено от заобикалящата природа, сезонните продукти и традициите на Южнотиролската кухня, но поднесени по съвсем нов начин.Сградата, в която се намира ресторантът, също има своята история – това е Lumen Museum, посветен на планинската фотография. Така че, дори преди да седнеш на масата, вече си в средата на нещо специално.Може би вкусът на храната е по-силен тук заради въздуха, височината или усещането, че си на място, където всичко е в перфектен баланс. А може би просто, защото когато си на 2 275 м над морското равнище, всеки момент е малко по-значим.