„33 стола" е един от първите частни ресторанти в България - емблематично място, отворило врати през 90-те години на миналия век и посещавано от много известни личности. Един от тях е и швейцарецът Зигфрид Цурбрюг, който в първия ден от встъпването си в длъжност като дипломат в швейцарското посолство в София е поканен на вечеря именно в красивата къща на тихата софийска улица проф. "Асен Златаров". Затова Веси Цурбрюг, неговата съпруга, споделя, че да поеме мястото като собственик на новото си заведение - бар-бистро "Мо", е силен емоционален момент и знак от съдбата. Доскоро зрителите я гледаха като готвачка в „Преди обед”, където работи от самия старт на предаването, само че в началото зад камерите.

Затова, когато получава предложението да води кулинарна рубрика, е въодушевена от възможността да се изяви в ефир, но и леко разколебана дали да приеме предизвикателството. Защото все пак не е професионален кулинар. Съпругът й Зигфрид има заслугата колоритната дама да се впусне в приключението. Той също е доста талантлив кулинар и успява да окуражи жена си да приеме. Веси има влечение и към музиката, не само заради дейното си участие в клубния живот в столицата, а и заради призванието на 20-годишния си син Роберт, който е музикант. Той е отдаден на кариерата си и макар да има приятелка не бърза да зарадва усмихнатата готвачка с наследници, пише "Минаха години".

Тази есен обаче Веси изненадващо прекрати телевизионните си изяви. Стори го точно на 2 октомври-денят, в които вече бившият творчески директор на „Преди обед” Георги Тошев съобщи, че напуска Би Ти Ви. Тогава той подчерта, че в предаването работят много стойностни хора и очаква някои от тях да си тръгнат заедно с него. Засега го последва само Веси, която не пропусна да покани приятелите си от предаването на откриването на новото заведение. Петър Дочев и Жоро Тошев бяха почетните гости в първата работна нощ на ресторанта й.

Менюто е минималистично и в него се предлага пилешка супа за 11 лева, 20 лева е порция кюфтета, а 35 излиза свинското. От няколко дни в „Преди обед” мястото на Веси зае 32-годишният Емануел Июджи, който знае как се готви пица без брашно и баница, с която се отслабва. Младият кулинар е шампион по културизъм, върти ресторант и има две висши образования. Той готви заедно с Веси в студиото на „Преди обед” преди години, след като направи впечатление в „Мастършеф” с полезните си десерти без захар. Възрастните зрители обаче трудно приемат рецептите му с оризово брашно и чия и искрено жалят за усмихната готвачка и по-традиционните й гозби.