Милионерът Аристотелис Фотилас има нова жена до себе си. Баровецът бе забелязан миналата седмица в компанията на засукана млада дама в баровския комплекс „Вила Парк” в Боровец.

Вероятно 46-годишният съпруг на Елена Петрова е смятал, че няма да бъде разпознат или пък появата му на място, отдалечено на 70 км от София, с чужда жена ще остане незабелязано, пише kliuki.bg.

Преди година жълти медии разгласиха новината, че богатият гръцки съпруг на звездата от „Стъклен дом” се озърта за нова жена и усилено си търси половинка в известен сайт за запознанства.

Истината лъсна, след като 40-годишна софиянка разкри, че е преспала с милионера след размяна на съобщения в Интернет.

В артистичната гилдия се говори, че Елена Петрова първа е кръшнала на съпруга си с осем години по-младия от нея оператор на Би Ти Ви Светлин. След близо едногодишно криене двамата вече гастролират по светски партита и не крият отношенията си.

*Елена и Светлин

Любовните искри прехвръкнали за първи път между Елена и Светлин, когато актрисата се изявявала като водеща на танцувалното шоу „Денсинг Старс”.

Любовта им пламнала мигновено, но се наложило месеци наред те да я пазят в тайна, докато Елена не решила окончателно да напусне съпруга си.

Заради страстния романс със Светлин къдрокосата актриса се е лишила доброволно от солидната издръжка, която й осигурявал гръцкият милионер.