Васко и новата му половинка-Коцето заформиха масов побой с Анджелика и Радо от Биг Брадър.

На снимачната площадка на новото видео към последната песен на Краля на поп-фолка, се разрази почти масов кютек между него и половинката му – Костадин.

Коцето, както всички го знаят напоследък, дотолкова се вживял в ролята си на мачо, че налетял без да иска на сексапилната брадърка, с оправданието уж да й оправи косата. Тя пък, разгонена и свикнала винаги да бъде обект на сексуални желания, откликнала на сексуалния нагон и поддала буквално пред очите на целия снимачен екип.

Ревнивият и винаги пазещ територията си Азис побеснял от това, че любовника му опипва жена, и налетял на двамата с люти ругатни.

В скандала се намесил и съпругът на Анджелика и постепенно разпарвията преляла в меле между четиримата. Хора от екипа се намесили и само бъразта им реакция не допуснала да се стигне до по-сериозни кръвопролития в цеха на Модна Къща „Агресия”, където по концепция се случвало заснемането на кадрите.

Известният режисьор Люси Иларионов се хванал за главата от поредната изцепка на звездната двойка и се наложило да спрат снимките на новата лента.

Хора от обкръжението на Азис се пошегуваха ,че текстът на песента, който впрочем е негов, е испирирал първичното у Василка, както и това да брани с кръв любовта си – Коцето, по който се заглеждат и доста жени напоследък.

В края на краищата, кой с ожулвания, кой с намесата на собствениците на Агресия, се стигнало до консенсус и в името на творчеството и на това, че има „кърваво кръщение”, продължили снимките до успешен завършек.

Обективно погледнато, Азис досега е правил най-големите си хитове, след наистина преживян тежък период, от което можем да съдим, че песента „Удряй ме”, дава заявка за сериозен и скандален летен хит.

източник и снимки: slusham.com