Фолк певицата Емилия е най-слушаният и гледан български изпълнител в YouTube и Spotify – постижение, на което са способни много малко артисти. След известно отсъствие в социалните мрежи и временно затишие тя поговори пред LadyZone за успехите, семейството и новите проекти.

"Седя си вкъщи. В тази ковид ситуация е нормално да ме намирате вкъщи. Почти никъде не излизаме със семейството ми. Здравословно се чувствам добре, но като на всеки един млад човек не ми харесва тази ситуация – свободата ми да е ограничена. С нетърпение чакам всичко да отмине", започва разговора бременната певица.

- Как прекарахте лятото цялото семейство? Как са децата ви?

- От 2 години, откакто съществува пандемията, не сме излизали извън страната. Правихме кратки почивки, бяха различни, но не както преди, когато бяхме свободни и можехме да планираме всичко. Децата не са много щастливи от факта, че не можем да пътуваме, но и те разбират ситуацията.

- Наскоро дъщеря ти Мира навърши 5. Как отбелязахте празника?

- Преди рождения ден на Мира й направихме кръщене. Беше голям празник и за нея, и за нас. Непосредствено след това беше рожденият й ден, затова решихме да го отпразнува в детската градина с нейните приятели.


Откакто мъжът ми се появи в живота ми (Жорж Башур – б.а.), и аз се промених, и кариерата, и мисленето ми. Станах по-уверена, спокойна, свободна да правя това, което мога най-добре. През годините винаги трябваше да се съобразявам с нещо и да поставям рамки заради дадени обстоятелства. Сега всичко зависи от мен и моя екип. Казвам екип, защото зад гърба ми стоят не малко хора, на които разчитам и които смятам, че всеки един изпълнител, който държи на работата си, трябва да има. Екипът ми е от хора професионалисти, които са доказани в областта си.

- От няколко месеца не си толкова активна в профилите си, отмени и участията си. Ще ни разкриеш ли каква е причината?

- За всяко нещо, разбира се, има причина. Ще я споделя, когато му дойде времето.