Моделът Диляна Попова за по-малко от година успешно се трансформира от една от най-желаните манекенки в търсена млада актриса.

След снимките й за филма Love.net и ролята на лошата героиня в сериала "Стъклен дом" е време за нов проект за красавицата. Този път лентата е документална и дори ще разкрие малко повече от личния живот на звездата.

Филмът „Субтитри” с режисьор Елена Попиванова е посветен на татуировките,пише в.Монитор. Основната идея е известни хора да разказват историите на рисунките по телата си. В началото режисьорката не искала в лентата да участват популярни лица, но по стечение на обстоятелствата тя събрала отбор популярни родни актьори, които разказват своите тату истории. От своя страна Диляна веднага харесала идеята и решила да се включи в проекта.

„Диляна е страхотна. Разказа много интересни неща за четирите си татуировки, една от които е символ. Другите са надписи на английски като „постоянство” и „търпение”. Диляна лично е изработила шрифта, но повече не искам да издавам. Ще пуснем филма за селекцията на предстоящия „София филм фест”. Там ще разберете останалото”, заяви пред изданието Попиванова.

Освен Диляна другите популярни лица в „Субтитри” са актьорите Валери Йорданов, Николай Мутафчиев, актрисата Мира Бояджиева и шампионът по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой. Останалите участници, които разказват за татуировките си, са случайни хора, с които Елена се среща по улиците, в автобуса, в кварталното кафене или в тату студио, пишат от Blife.bg.