Двойничка на Соня Немска е последната отпаднала от предаването „Ергенът“, видя Hotnews.bg. Полина бе набедена за „близначка“ на позабравената певица от зрителите, които внимателно следят риалити предаването. Тя обаче не се сърди на сравнението. "Влязох с малко по-различни очаквания в риалитито. Очаквах да е по-лежерно и спокойно, а беше много натоварващо.

Снимахме по 15-20 часа на ден“ – сподели Поли пред Деси Стоянова. Тя допълни, че е участвала, за да преживее нещо различно.
„Това е опит. Нови запознанства, емоции, да се видиш отстрани… Отношенията ни там бяха приятелски и съм в чудесни отношения с голяма част от момичетата“ – призна русенката. Тя се похвали, че е от участничките с най-малко негативни коментари.

„Получавам много поздравления, че съм се представила достойно. Беше си предизвикателство да запазиш себе си в тази среда. Да не се поддадеш на нещо негативно. Не ме е яд, че си тръгнах рано. Не бях в най-добрата си форма тогава, защото малко преди да се запиша за кастинга, се бях разделила с един мъж“ – сподели Полина Иванова.