Гергана Малкоданска, която вчера стана майка на момиче, има и доведена щерка, която показа за първи път, видя само Hotnews.bg. Съпругът на синоптичката-интериорният дизайнер Алекс Ковачев има дъщеря от предишен брак. Преди 5 години той се разделя с бившата си жена Таня, която е финансирала цялата му кариера до онзи момент, заради трофейната си актуална половинка.

Драмата не би била кой знае колко сериозна, ако Алекс нямаше дете от Таня – дъщеря, за чието съществуване почти никой в публичното пространство не е чувал. И това не е случайно, защото Ковачев пази в тайна, че има и друго дете освен малкия Лео, който синоптичката му роди в края на 2018-а. За първи път Малкоданска показа момичето, което се казва Джулия по празниците, дни преди да роди.

Красивата млада дама е тийнейджър, но жертвоготовно си играе с малкия Лео в дома на мащехата си и баща й. Писанията, че Гери и Алекс са единствената популярна двойка в страната ни, която крие дете от предишна връзка, са накарали синоптичката най-сетне да вдигне ембаргото върху Джулия и да е покаже, макар и отдалеч и за кратко.