Галена е поредната фолк звезда, която ще се превъплъти и в ролята на актриса и по този начин отново затапва по успехи Преслава, след като вчера попадна в класацията на най-влиятелните личности у нас на списание Forbes. Тя и колегата й Фики ще вземат участие в театралната постановка „Направихте ме на луд“, която ще се изиграе пред българска публика в Лондон на 30 януари.

В комедийната терапия, както наричат представлението, участие вземат още Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев.

Галена за пръв път ще се качи на сцена с известните ни актьори, но Фики вече има опит, тъй като участва като гост в няколко представления в София и в други градове из страната, но за него ще е първо извън граница, пише „Телеграф“.

„Изключително съм щастлив да бъда на една сцена с толкова талантливи актьори. Всички са великолепни и много се забавляваме“, коментира Фики Стораро.

Опит на театралната сцена вече има и колежката им Есил Дюран, която взема участие в „Сатиричното кабаре“ на Сатирата, както и Роксана, която усилено прави крачки като актриса и не крие, че й е било мечта отдавна.

Безспорно с най-голям опит се оказва Камелия, която вече има няколко роли, зад гърба си, и то във филми зад гърба си. Тя участваше в комедийния сериал „Ракия Сънрайз“ в поредицата „Скъпи наследници“, а последната й роля бе във филма на Виктор Божинов „Голата истина за група Жигули“, където си партнираше с актьора Михаил Билалов.