Сценарсистите на Слави Трифонов са напът да сложат в малкия си джоб "Ку-ку бенд", след като предизвикаха истински форор с песен, която посветиха на Новак Джокович. Сръбските медии първи поздравиха Ивайло Вълчев, Драгомир Петров, Филип Станев и Александър Вълчев и дори предположиха, че сигурно шлагерът вече е стигнала и до тенисиста.

Сценаристите на Слави Трифонов изпяха артистично в ефира на 7/8 TV преди две вечери песента "Форхенд, бекхенд", чиито текст ви предлагаме:

"Форхенд, бекхенд"
Австралията пуста да остане,
коронавирус цяла да я хване.
Не давате на Джокович да влиза
и го затвориха в хотел.
Дали не знаят тез аборигени
за БЦЖ и за балкански гени.
И кенгуруто нека си подскача,
а Джокович печели пак.

Припев:
Лудият Ноле ги побеждава,
печели той балканска слава!
Лудият Ноле ще ги финтира
и няма да се ваксинира!

С плескавица и крушова ракия
и Омикрон и Делта ще убия,
а Новак Джокович е с корона,
защото е Балкански крал.
Припев:
Лудият Ноле ги побеждава,
печели той балканска слава!
Лудият Ноле ще ги финтира
и няма да се ваксинира!

Парчето е по музиката на хита от 90-те години Luda za tobom на Лепа Брена. У нас е популярен и български вариант на песента, в изпълнение на Камелия - "Луда по тебе", на който преди няколко години Ноле куфееше в своята съблекалня.

"Какъв мега хит! Българи заснеха песен за борбата на Новак в Австралия! Още веднъж се доказа, че той е обичан и извън Сърбия", пише изданието "Телеграф". "Страхотно! Българи записаха хит за Джокович", отбелязва "Блик". "Българи пеят за Новак, наричат го Балкански крал", съобщава "Ало". "Българи изпяха хит на Лепа Брена и изпратиха силно послание", пише "Мондо".