На строга диета само с жито минава половинката на тв продуцента Иван Христов, стана ясно от нейна публикация в социалните мрежи.

Ирина Тенчева се оплака, че е качила близо 10 кила заради кортикостероиди и не може да ги свали. Тя и Иван се разболяха от COVID миналата година и дори се наложи да постъпят в болница. След лечението двамата развили „вълчи глад“ за сладко и наддали драстично, довери Тенчева.

"С тази снимка си напомням, че времето, когато тежах с около 8 килограма по-малко е на един ковид разстояние.  А на вас напомням, че до началото на същинския Житен режим за 2022 остава точно месец (16 февруари!!!) и ако ще го правим заедно, ще е хубаво леко-леко да се подготвяме за него", анонсира екс-водещата на "Най-добрата майка". Тя обясни на последователите си, че в стори ще публикува актуалния календар с подходящи дати за житуване през 2022 г.

"Много хора приемат за начало на житния режим датата 18 февруари 2022 година, както е посочена в един от сайтовете на последователите на Петър Дънов. Идеята е, че Луната трябва да е в разпад, т.е. да намалява след Пълнолуние. 16 февруари е Пълнолуние и е дата, която препоръчва един от големите (поне за мен) авторитети от братството, който е познава в детайл насоките, оставени от Дънов и лично практикува вече много години. (Админ е и в групатя Житният режим на Петър Дънов във Фейсбук)Аз ще стартирам с тях", пояснява още тя.