Хората с опит твърдят, че любовта на мъжа минава през стомаха. Изглежда е така и при продуцента Иван Христов , който се раздели с майката на детето си Вихра.

Според злите езици, на Иван му писнало от превземките на съпругата му, която категорично отказвала да бъде добра домакиня и да му готви.

В момента опосумът дели леглото си с водещата на рубриката „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова, която е популярна сред приятелите си като изключителна домакиня, пише blitz.bg.

Ирина е от жените, които могат да си организират правилно времето, твърдят близки на бившата пиарка на Васил Божков. Тя успява едновременно да прави кариера на тв водеща, да се отдава на клиентите си като „лайф коуч”, да върти бизнес със слинги (платнено приспособление за носене на деца - от бебета до 3-годишна възраст), да поддържа изрядно външния си вид с всички необходими екстри и да гледа двете си деца.

Късметлиите, гостували на Ирина в дома й в Симеоново, разказват, че там винаги ухаело на току-що изпечен хляб.

„У дома хляб не се купува. Домашната ми фурна винаги е заредена. Често приготвям кифлички с най-различни пълнежи, а скоро дори направих и домашна лютеница с приспособлението за конфитюри”, разказва и самата Ирина в Интернет форуми.

*Иван и Ирина

Другата й голяма страст била градинарството. Ирина била амбицирана да си организира собствено зеленчуково стопанство, в което всички зеленчуци да бъдат отгледани лично от нея.

Откакто се е разделила със съпруга си Георги обаче, „най-добрата майка” нямала възможност да сади домати. С Иван живеели в апартамент в затворен комплекс в Драгалевци. Единственото място, на което можела да упражнява градинарското си хоби, била огромната тераса.

През годините, в които живеела с Иван пък, Вихра се хвалела с пълната си липса на домакински умения. В Интернет тя откровено признава, че в дома й чисти само домашната помощница.

Пред детектора на лъжата, преди старта на „Биг брадър фемили” миналата година, Иван се оплака, че се е превърнал в мишка. В хладилника им имало само сирене. За целия им съвместен живот, Вихра само четири пъти му била приготвяла филии. „Отчаяната съпруга” винаги се оправдала с липсата на време покрай телевизионните си задачи и отглеждането на малката Ава.

Вижте фотогалерия: